Prezent la Congresul European al Autorităţilor Locale, primarul Mihai Chirica a avut astăzi o întrevedere cu primarul Cracoviei, Jacek Majchrowski

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/04/2018

În perioada 26 – 27 aprilie, primarul Mihai Chirica participă la Congresul European al Autorităţilor Locale. Evenimentul are loc la Cracovia, oraș cu care conducerea municipalității ieșene intenționează să inițieze procesul de înfrățire.

Astăzi, 26 aprilie, edilul-șef al Iașului s-a întâlnit ambasadorul României în Polonia, Ovidiu Dranga, și Ignar Timar, președintele Societății Polonezo-Române din Cracovia. Ulterior, primarul Mihai Chirica a avut o întrevedere cu Jacek Majchrowski, primarul municipiului Cracovia, cu care a discutat și despre demararea procedurilor de înfrățire dintre cele două orașe. De asemenea, edilul ieșean a vizitat Universitatea Jagiellonski w Krakowie, unde a fost primit de către prorectorul Dorota Malec. Tot astăzi, primarul va purta discuții cu Stanislaw Sorys, vice-mareşalul voievodatului Maloposlka, și va vizita Centrul memorial Auschwitz – Birkenau.

Vineri, 27 aprilie, edilul-șef al Iașului va avea o întrevedere cu Piotr Ćwik, voievodul Malopolska, și va participa la Congresul European al Autorităţilor Locale. În a doua parte a zilei Mihai Chirica va efectua o vizită de lucru la Parcul Tehnologic Cracovia.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*