Premieră la Ateneul Tătăraşi: „Românie dragă, Elveţia mea…”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/11/2013

Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19.00, Ateneul Tătăraşi invită iubitorii de teatru la premiera piesei „Românie dragă, Elveţia mea…”. Comedia de Cornel Udrea este regizată de Liviu Manoliu, avându-le în distribuţie pe actriţele Alexandra Bandac, Erica Moldovan, Laura Bilic şi Roxana Durneac. „Românie dragă, Elveţia mea…” mai poate fi urmărită şi pe 10 sau 17 noiembrie, tot de la ora 19.00.

Lavinia Răileanu (coregraf), Liviu Manoliu (regizor), Roxana Durneac, Laura Bilic, Alexandra Bandac, Erica Moldovan

Lavinia Răileanu (coregraf), Liviu Manoliu (regizor), Roxana Durneac, Laura Bilic, Alexandra Bandac, Erica Moldovan

Acţiunea piesei se derulează în România, dar poate fi oriunde în lume. Povestea gravitează în jurul unor femei cu un trecut comun, ceva traume şi mai ales, dreptul de a fi fericite. Dar viaţa le supune la probe care le dezbracă de vise, haine şi de copilărie. Şi la urma urmei pentru ce? Toate etapele sunt prezentate în înţelegerea fiecăruia dintre noi! Rezultatul? Verdictul asupra acestor trei femei cu un trecut, vise, drepturi comune, este lăsat la libera interpretare a publicului.

Preţul biletului variază de la 10 lei pentru elevi, studenţi, şomeri, pensionari şi 15 lei pentru celelalte categorii de public. Mai multe detalii despre piesă sau programul Ateneului Tătăraşi din luna noiembrie pot fi aflate de pe http://www.ateneutatarasi.ro.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*