Pregătiri pentru debutul anului şcolar

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/09/2014

deschidere an scolar (2)Municipalitatea a început pregătirile pentru sezonul de toamnă. Primarul Gheorghe Nichita a avut o întâlnire cu şefii direcţiilor şi conducerea societăţilor subordonate pentru a concretiza programul următoarelor zile. Principala prioritate a serviciilor municipalităţii este în această perioadă pregătirea pentru debutul anului şcolar. „Şedinţa operativă cu directorii şi şefii de servicii a avut ca obiectiv pregătirea oraşului pentru deschiderea anului şcolar şi universitar, dar a trecut în revistă şi necesităţile pentru sezonul de iarnă şi activităţile curente. În primul rând, trebuie să ne asigurăm că anul şcolar va începe fără probleme. În ceea ce priveşte serviciile noastre, urmărim investiţiile necesare la unităţile şcolare, salubrizarea zonelor limitrofe şi asigurarea unui acces cât mai facil la instituţiile de învăţământ”, a precizat primarul Gheorghe Nichita.

Asfaltări şi marcaje
Angajaţii Citadin lucrează în acest moment în cartierele orașului, cu precădere în zona unităților școlare. Pe lângă plombări și asfaltări, au în vedere și marcajele rutiere, mai ales trecerile de pietoni din preajma şcolilor. Totodată, Citadin lucrează la asfaltarea completă în două zone centrale. Conducerea societăţii a anunţat că până la debutul anului şcolar vor fi finalizate asfaltările de pe strada Trei Ierarhi şi din zona Tg. Cucu, în preajma noului Palat de Justiție.
Pe de altă parte, sunt mobilizaţi şi muncitorii de la Servicii Publice, care au ca prioritate toaletarea vegetaţiei din arealul şi din curţile unităţilor şcolare. De asemenea, trebuie să verifice starea de sănătate a arborilor din curţile şcolilor și din zonele limitrofe. În acelaşi timp, cei de la Salubris trebuie să intensifice acţiunile de curăţenie.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*