Portrete fotografice la poalele Ceahlăului

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/04/2018

Clubul Fotografilor Iaşi, Clubul Foto FOCUS Botoşani, Primăria Hangu, judeţul Neamţ şi Pensiunea „Lostriţa” – Buhalniţa-Hangu, judeţul Neamţ organizează în perioada 27 aprilie – 1 mai 2018 tabăra de fotografie „Buhalniţa – legenda de la poalele Ceahlăului”, ediţia a III-a.

 

 

„De această dată, am ales să venim în faţa publicului cu 24 de portrete realizate cu precădere în mediul rural. Fotografia de portret este aparent uşor de realizat, însă dacă nu implică emoţie şi nu transmite un mesaj privitorului, aceasta riscă să rămână o simplă amintire. Cadrele din această expoziţie impresionează prin stilul diferit al autorilor. Pe chipurile personajelor alese predomină zâmbetul, optimismul, voioşia şi bucuria trăirii clipei rânduite de către Dumnezeu. Se poate observa că cei şapte fotografi au simpatizat cu oamenii şi au reuşit să surprindă de cele mai multe ori expresiile dorite”, a declarat Constantin Ciofu, coordonatorul evenimentului.

 

 

 

De asemenea, în aceeaşi locaţie, în intervalul 27 aprilie – 27 mai 2018 va fi organizată expoziţia colectivă de fotografie „Chipuri de lumină”.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*