Polițiștii locali, mobilizați în echipaje mărite, pentru identificarea persoanelor fără adăpost

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/02/2018

Având în vedere succesiunea de avertizări meteo de vreme geroasă, în noaptea de 25 spre 26 februarie 2018, poliţiştii locali au acționat cu efective mărite în toate cartierele din municipiul Iași, pentru identificarea persoanelor fără adăpost şi cazarea acestora în spaţiile special amenajate ale Primăriei Municipiului Iaşi.

„Noaptea trecută, șase persoane care au fost găsite în adăposturi improvizate, au fost conduse la Adăpostul de Noapte C. A. Rosetti. De asemenea, în cazul persoanelor care au refuzat internarea, lucrătorii instituției noastre au monitorizat permanent locațiile în care acestea au fost găsite” au explicat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Inclusiv în perioada următoare, polițiștii locali se vor mobiliza pentru a preîntâmpina evenimente nedorite.În acest sens, ieşenii sunt rugați să apeleze Dispeceratul Poliţiei Locale la nr. de telefon 0232/232.099, atunci când observă persoane din categoria celor defavorizate, care se adăpostesc în scări de bloc sau alte locații improvizate, pentru a fi dirijat un echipaj de poliție locală cu scopul conducerii acestora la Adăpostul de Noapte C. A. Rosetti.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*