Poliţiştii locali au mai depistat doi tineri cu produse etnobotanice

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/09/2011

În ziua de 22 septembrie 2011, în jurul orelor 23:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Copou, s-au sesizat cu privire la un grup de tineri care s-a format în foişorul din Parcul Copou.

Având în vedere faptul că două dintre persoanele în cauză aveau au devenit agitate la vederea agenţilor de ordine, încercând să ascundă anumite bunuri în buzunare, lucrătorii poliţiei locale au procedat la legitimarea acestora, ocazie cu care a reieşit faptul că se numesc Robert C., de 20 ani şi Dănuţ A., de 18 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Iaşi.

În urma controlului corporal sumar, asupra persoanelor în cauză, au fost găsite 3 plicuri ce conţineau un produs vegetal de culoare verzuie. Tinerii au declarat faptul că au achiziţionat produsul vegetal de la un weed-shop, prin comandă făcută pe internet şi intenţionau să confecţioneze ţigări artizanale.

Plicurile cu produsele suspecte au fost predate către laboratorul de analiză al drogurilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei – Brigada de Combatere a Criminalităţii Iaşi, pentru continuarea cerecetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*