Poliţia Locală continuă ridicarea autoturismelor abandonate pe domeniul public

Publicat de Curierul de Iasi la data de 04/07/2011

În cadrul activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii locali din municipiul Iaşi în ultimele luni au fost identificate 289 autoturisme abandonate pe domeniul public, dintre care 42 nu aveau plăcuţe cu numerele de înmatriculare.

Conform procedurilor legale, poliţiştii locali au procedat la aplicarea de buline prin care proprietarii sunt somaţi ca în termen de 10 zile să dispună măsuri de ridicare a acestora, urmând ca în caz de neconformare să se dispună mutarea acestora de pe domeniul public în parcul auto ce aparţine S.C. Servicii Publice Municipale S.A.

Numai săptămâna trecută au fost ridicate 6 autoturisme care se încadrau în prevederile Legii nr. 421 / 2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public.

Tot în această perioadă s-a procedat şi la inventarierea vehiculelor existente în baza administrată de S.C. Servicii Publice Municipale S.A., ocazie cu care pentru 37 autoturisme s-a demarat procedura de predare către REMAT pentru a fi dezmembrate şi valorificate.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*