Politehnica Iaşi revine în prima ligă de rugby

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/07/2016

Prezentarea lotului echipei de rugby masculin Politehnica Iaşi pentru noul sezon a aut loc joi, la Primăria Municipiului Iaşi. La eveniment a participat întreaga conducere a Primăriei, în sală fiind prezenţi atât primarul Mihai Chirica, cât şi viceprimarii Gabriel Harabagiu şi Radu Botez.

Chirica grup rugby

Cu prilejul acestui eveniment au fost prezentaţi şi cei 7 rugbişti din emisfera sudică legitimaţi la Politehnica. „Mulţumesc tuturor celor de la club care au făcut posibil faptul ca alb-albaştrii să evolueze în această ediţie de campionat în primul eşalon, SuperLiga. A fost un gând care a plecat acum un an şi în acest proiect am pus mult suflet. Vom sprijini echipa de rugby în continuare, alături de celelalte sporturi. De altfel, începând din acest an vom avea din nou echipă de handbal feminin. Vrem să reluăm tradiţia pe care a avut-o echipa Terom. Graţie colaborării dintre Primărie, Fundaţia Sportului Ieşean, clubul Politehnica şi Universitatea <<Al. I. Cuza>>, anul viitor vom fi în Liga Naţională şi cu echipa de handbal. Cu cât mai aduce mai multe sporturi în atenţia publicului, cu atât va creşte mai mult şi prestigiul oraşului”, a declarat primarul Municipiului Iaşi.

Profesorul Leonid Antohi, preşedintele Clubului Sportiv Politehnica Iaşi, a spus că tradiţia rugbyului ieşean îi obligă pe jucători să obţină rezultate bune. „Accederea în Superligă este un vis îndeplinit. Acest lucru arată că dacă ai puţină voinţă poţi face treabă bună. Suntem în formaţie completă şi avem condiţiile necesare pentru a jocuri bune. Scopul nostru este de a avea cât mai multe victorii”, a Dan Codreanu, managerul clubului de rugby. La final, primarul Mihai Chirica a primit o minge de rugby cu autografele tuturor jucătorilor.

Comments

comments

Categoria: sport si agrement

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*