Plată electronică pentru întreţinere şi utilităţi la casieriile Termo-Service

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/01/2011

Începând cu 17 ianuarie 2011, proprietarii apartamentelor aflate în administrarea Termo-Service pot achita facturile la întreţinere şi prin intermediul cardului bancar.  Plata poate fi efectuată, la casieriile SC Termo-Service SA,  cu orice tip de card valabil (în RON), emis de orice bancă comercială. Pentru tranzacţii de acest tip, comisionul este suportat de Termo-Service, clienţii neplătind costuri suplimentare.

Tot la centrele de încasări ale Termo-Service ieşenii care deţin carduri BRD pot achita prin POS facturile emise de Romtelecom, Cosmote, Vodafone,  E-ON Moldova, E-ON Gaz Furnizare, E-ON Gaz Distribuţie, BRD Finance, BOOM TV şi Orange. Aceştia sunt rugaţi să se prezinte cu factura pe care doresc să o achite. Aceste utilităţi pot fi achitate şi cu numerar, de asemenea fiind necesară prezentarea facturii.

Aceste soluţii vin în sprijinul proprietarilor de apartamente din administrarea Termo-Service, întrucât aceştia pot plăti şi alte facturi la casieria unde plătesc întreţinerea blocului, sporindu-se confortul prin reducerea timpului de stat la cozi şi costurile de transport.

În perspectivă, conducerea Termo-Service doreşte să finalizeze implementarea programului informatic, realizare care va permite achitarea costurilor de întreţinere la orice casierie din oraş, nu doar la cea din cartierul în care se află sediul asociaţiei, precum şi plata de la domiciliu, prin internet.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*