Piesa de teatru „Te iubesc, dar nu pe tine!” revine pe scenă la Iași, în scop caritabil

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/04/2018

Piesa de teatru scrisă de actorul și scenaristul Andreas Petrescu „Te iubesc, dar nu pe tine!” revine în atenția publicului la Iași, de data aceasta, pentru un scop caritabil. Lansată în primăvara anului trecut, producția artistică are în distribuție actori cunoscuți din diferite filme, seriale televizate sau show-uri de comedie: Andreas Petrescu, Alina Chivulescu / Paula Chirilă, Anca Dinicu / Doina Teodoru și Leonid Doni. Regizor: George Buzoianu.

Spectacolul va avea loc la Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” pe 26 mai, de la  ora 20:00, cu scopul strângerii de fonduri necesare sprijinirii copiilor din medii defavorizate prin organizarea unei „Grădinițe Estivale”, în cadrul căreia se vor oferi mese zilnice, dar și materiale educaționale/cadouri.

Acțiunea caritabilă este organizată de 11 studenți masteranzi de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, specializarea „Marketing și Comunicare în Afaceri”, în colaborare cu Asociația „Salvați Copiii”. De facilitățile „Grădiniței Estivale”, derulată în perioada 10 iulie-2 septembrie 2018,  vor beneficia 20 de copii din familii defavorizate, cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

„Vor fi cursuri de pregătire intensivă menite să faciliteze integrarea ulterioară în sistemul educational, scopul fiind creşterea nivelului de pregătire pentru şcoală şi accesul la educaţie primară, dar şi pentru a preveni abandonul şcolar pe termen lung. De asemenea, se încearcă reducerea lacunelor educaționale dintre copiii fără pregătire preșcolară și cei care au beneficiat de o asemenea experiență.” au precizat organizatorii evenimentului.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*