Piaţeta Mihai Viteazul, refăcută integral

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/08/2015

statuie mihai viteazu (11)Angajaţii SC Servicii Publice SA au finalizat lucrările de reabilitare a piaţetei din Copou unde este amplasată statuia lui Mihai Viteazul.

Plăci noi
Amenajările au debutat acum câteva săptămâni, la comanda Primăriei, şefii din Palatul Roznovanu cerând refacerea piaţetei şi a soclului statuii. “Am decopertat toate plăcile vechi, am refăcut tencuielile, am armat şi, ulterior, am pus plăci mari de travertin. Totodată, am tratat rosturile cu un chit special, pentru a proteja investiţia împotriva acţiunilor de îngheţ/dezgheţ”, a declarat Laurenţiu Ivan, directorul SC Servicii Publice SA. În cadrul aceleiaşi lucrări, salariaţii societăţii au refăcut şi jardinierele din piaţetă.

Zone pietonale
În aceeaşi idee a modernizării spaţiului urban, a zonelor de promenadă sau de trafic pietonal, angajaţii SC Servicii Publice SA au avut intervenţii şi în alte zone importante din oraş. Astfel, au fost reabilitate treptele de acces la esplanada de la Cub, din centrul oraşului, dar şi trepte din cartierele Păcurari şi Tătăraşi.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Andu Campu

    Felicitari dlui Hutanu, dlui Ivan, dnei Salceanu!
*