Peste 60 de companii și organizații participă la Târgul de Cariere Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/02/2018

Târgul de Cariere revine la Iași cu o nouă ediție. Peste 60 de companii și organizații din domenii diverse de activitate – de la IT la HR, Financiar, Retail sau Inginerie&Automotive – participă la Târgul de Cariere, ce se va desfășura în perioada 9-10 martie.

Evenimentul reunește companii și organizații puternice, în căutare de noi angajați: „Pe 9-10 martie te așteaptă companii și joburi, internshipuri, stagii de practică și voluntariat în diverse domenii. Notează-ți de acum în agendă: Târgul de Cariere  Iași (9-10 martie), la Palas Mall. Intrarea este liberă.” anunță organizatorii.

Printre companiile participante se numără: Accenture, Almaviva, Altexis, BeeSpeed, Conduent, Covisian, Delphi, ESET, FireCredit, Kaufland, Lear Corporation, LIDL, SCC.

Detalii despre oferta companiilor, afli de pe următorul link:

http://www.targuldecariere.ro/iasi/

 

La zi cu ultimele trenduri din tehnologie

BOSCH Cluj va organiza la Târgul de Cariere Iași workshopul gratuit “Latest Trends in Surface Mounting Technology (SMT)”: „Ești student sau absolvent de facultate și te pasionează Electronica, Ingineria sau orice altă specializare asemănătoare? Te așteptăm la workshopul organizat de compania BOSCH Cluj pentru a afla mai multe despre tehnologia de populare cu componente (procesele implicate) în vederea fabricării subansamblelor electronice din industria auto.” precizează reprezentanții BOSCH Cluj. Înscrierile se fac pe următorul link:

http://www.targuldecariere.ro/iasi/seminarii/

Tot la Târgul de Cariere de la Iași, participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre domeniul automative: „Compania BeeSpeed, divizia automotive R&D Timișoara Engineering Centre vine la Târgul de Cariere Iași (9-10 martie) cu multe curiozități despre complexitatea sistemelor de frânare, dar și cu oportunități de carieră!”

 

Premiu pentru promovarea Târgului de Cariere Iași

Organizatorii s-au gândit să recompenseze internauții cu un abonament la un cunoscut festival de muzică, dacă promovează pe rețelele de socializare evenimentul de la Iași: ”Târgul de Cariere te trimite în această vară la Electric Castle!
Dă vestea în țară despre  Târgul de Cariere Iași printr-un SHARE (public) evenimentului pe pagina ta de Facebook, la fel și afișului, iar pe 9 martie afli dacă ai câștigat un abonament la festivalul de muzică electronică. Fericitul câștigător din Iași va fi anunțat pe 9 martie, în urma tragerii la sorți cu ajutorul platformei woobox.com.” arată organizatorii evenimentului.

https://www.facebook.com/events/156739971621498/permalink/169788180316677/

 

După Iași, Târgul de Cariere va avea loc și la Brașov (20-21 martie), Chișinău ( 27-28 martie), Cluj ( 17-18 aprilie), Oradea (26 aprilie) și Alba Iulia (3 mai).

Târgul de Cariere (TdC) se adresează companiilor interesate de recrutare și de poziționare ca angajator preferat în rândul tinerilor profesioniști din România și Republica Moldova. La evenimentele TdC participă tineri cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență de muncă, interesați de relocare și dornici să învețe lucruri noi (conform studiului TdC 2016).

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*