Peste 60 de companii și organizații de recrutare la Târgul de Cariere de la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/10/2017

În perioada 10 – 11 octombrie, la Palas Mall, va avea loc o nouă ediție a Târgului de Cariere. La eveniment vor participa peste 60 de companii și organizații de recrutare. „Firmele care vor participa vor organiza mini-interviuri, workshopuri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați. Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă aduse de angajatori la Târgul de Cariere sunt în domeniile IT, retail, industrie și automotive și sunt foarte căutați vorbitorii de limbi străine. Asta nu înseamnă că vor fi neglijate și celelalte specializări”, a declarat Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

Se caută, printre altele, project manageri, șefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, proiectanți, controlori de trafic, specialiști recrutare, specialiști transporturi, tehnicieni, editori video, reprezentanți relații clienți, consultanți vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piață, dezvoltatori web, contabili, analiști de business, manageri de achiziții, specialiști marketing, solution architects, ofițeri militari. „Marți și miercuri îi așteptăm la Târgul de Cariere pe ieșenii care sunt în căutare de noi oportunități în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 3.500 de joburi. Târgul e deschis marți, de la 10.00 la 19.00, și miercuri, de la 10.00 la 16.00”, a mai spus Ioana Oros.

La Târgul de Cariere Iași recrutează companii precum Accenture, Wizz Air, SCC Services România, BMT Group, Purolite, Amazon, Leroy Merlin, Lidl, Firecredit, Lear Corporation, Alten, Almaviva, Atexis, Conduent, Plexus, Id-entity, Delphi Diesel Systems și multe altele. Pasionații de IT sau cei care doresc să își construiască o carieră în această industrie vor avea o întreagă zonă dedicată lor. Peste 15 companii din acest domeniu abia așteaptă să-i cunoască pe cei care ajung la standul lor. Deutsche Bank, Autoliv, SecureWorks, BlackRock, 3Pillar Global, Cenit, 3SOFT sunt doar câteva dintre firmele care vor fi prezente în această zonă.

În cadrul Târgului de Cariere va avea loc și un workshop unde candidații vor afla cum pot deveni mai competitivi pe piața muncii. Concret, BMT Group vine la târg cu un workshop unde cei interesați pot să identifice jobul care li se potrivește. Workshopul va avea loc în prima zi de târg (marți, 10 octombrie), de la ora 18.00 și va fi susținut de Silviu Caracus, HR Business Partner BMT Aerospace. Înscrierile se fac la adresa: www.targuldecariere.ro/iasi-global/seminarii/.

Mai multe informații despre Târgul de Cariere pot fi găsite la adresa: www.targuldecariere.ro.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*