Pentru cei interesaţi: Primăria închiriază un apartament cu 3 camere în CUG

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/07/2010

Primăria Municipiului Iaşi va organiza pe 2 august 2010 o nouă licitaţie cu strigare pentru închirierea unui apartament cu 3 camere în blocul 1004 din şoseaua Nicolina nr. 107.

Precedentele licitaţii organizate nu au avut participanţi interesaţi preintre ieşeni, deşi preţul de pornire de 583 lei pe lună a fost mult sub preţul pieţei.

“Pe 26 iulie, deşi preţul este convenabil, nici o familie din Iaşi nu s-a arătat interesată, drept pentru care am dispus reorganizarea licitaţiei”, a declarat Letiţia Palaga, şeful Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat (DAPPP) din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi.

Până la a doua încercare de închiriere a apartamentului din CUG, municipalitatea ieşeană va organiza pe data de 2 august o altă licitaţie similară, pentru un alt apartament de trei camere situat în acelaşi bloc 1004. Principalele condiţii impuse participanţilor sunt ca aceştia să nu deţină, să nu fi deţinut sau înstrăinat o locuinţă proprietate personală şi să aibă domiciliul în municipiul Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*