Pe 20 martie, are loc a doua ediţie a Misiunii economice Afaceri.ro Chișinău

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/02/2015

Vești bune pentru întreprinzătorii din Iași și din regiune, interesați de crearea de contacte, parteneriate noi sau extinderea afacerilor în Republică Moldova: Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău revine cu o ediție dedicată companiilor din energie, construcții și nu numai. Evenimentul va avea loc pe 20 martie 2015 la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo. Acesta este organizat de Arhipelago, APEC, Finanțări.md, Moldexpo.

Harta-Chisinau-20152

La două târguri
Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău 2015 cuprinde, pe lângă participarea la Conferința Internațională Afaceri.ro Chișinău 2015, numeroase activități și surprize pentru participanți. Pe durată deplasării pe traseul Iași – Chișinău – Iași cu autocarul Afaceri.ro, aceștia vor avea oportunitatea de networking and training on the road. Odată ajunsă în capitala moldovenească, delegația din România va face o vizită la standurile Expoziției Internaționale Moldconstruct, târg specializat de tehnologie, echipamente, scule și materiale pentru construcții, ediția a XX-a, și ale Expoziției Internaționale Moldenergy, specializată pe tehnologii de conservare a energiei, instalații termice și de alimentare cu gaze, echipamente de condiționare a aerului, ediția a XIX-a. Ziua se va încheia în forță, printr-o sesiune de networking informal la Cramele Mileştii Mici.

Conferinţă internaţională
Una din principalele activități din cadrul acestui fenomen este Conferința Internațională Afaceri.ro Chișinău 2015. Aceasta va cuprinde două dezbateri de actualitate de tip Dilemmas and Decisions, pe următoarele teme: Eficienţă energetică (bune practici, modele de afaceri, finanțări, modele europene) și Oportunități pentru construcții (proiecte europene, achiziții publice, soluții tehnice moderne). Ulterior, cei prezenți vor lua parte la un Business networking event util și interactiv. Agenda evenimentului, informații despre speakeri și alte detalii depre Misiunea economică și Conferința Internațională Afaceri.ro Chișinău puteți afla accesând pagină web http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-chisinau-2015/.

Modalitatea de înscriere
Dacă vă doriți să profitați de proiectul care vă poate oferi posibilitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri din Republică Moldova, de a deschide filiale în această zonă geografică și de a încheia noi parteneriate, va invităm să faceți parte din delegație prin completarea formularului de înscriere la adresa: http://www.afaceri.ro/inscrieri-misiunea-economica-afaceri-ro-chisinau-2015/ (costul este de 100 euro/persoană). Mențiune: doar companiile selectate vor putea participă la eveniment.

Comments

commentsTrackbacks / Pings
*