Pe 1 mai se deschide baza de agrement Ciric

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/04/2014

În zona de agrement Ciric încep pregătirile pentru deschiderea unui nou sezon estival. Conform planificărilor, toate facilităţile zonei vor fi disponibile publicului de pe 1 mai. După sărbătorile de Paşti, echipe ale Servicii Publice SA vor demara campania de salubrizare şi reamenajare a spaţiilor verzi din zonă.

ciric gata 1

O parte a obiectivelor –  telescaunul, bărcile, hidrobicicletele şi zonele de căţărare funcţionează şi în această perioadă. „Vrem să deschidem oficial sezonul pe 1 mai. Imediat după Paşti intrăm cu toate forţele la staţiunea de agrement Ciric, pentru amenajările necesare şi salubrizarea după perioada de iarnă. Toate obiectivele vor fi deschise publicului. Dacă vremea este caldă, vom deschide şi piscinele“, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Şase loturi de teren
Alături de pregătirea zonei, Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat a demarat şi procedurile de selecţie a comercianţilor care vor avea deschise puncte de lucru. Şase loturi de teren cu suprafeţe cuprinse între 10 mp şi 20 mp vor fi scoase la licitaţie pentru agenţii economici interesaţi să-şi desfăşoare activitatea la Ciric. Dintre acestea, două terenuri sunt în suprafaţă de câte 20 mp şi vor avea un preţ de pornire în cadrul licitaţiei de 1.140 de lei fiecare, iar alte două au câte 15 mp şi au un preţ de pornire de 855 de lei. Primăria mai cere 570 de lei pentru fiecare din cele două loturi de câte 10 mp. Licitaţia va avea loc pe 29 aprilie, la sediul Primăriei.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*