Organizarea spectacolului de Revelion, pe ultima sută de metri

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/12/2018

Primăria Municipiului Iași are în desfășurare un program complex de evenimente dedicat Sărbătorilor de iarnă 2018-2019. Manifestările, menite să creeze o atmosferă festivă pentru ieșeni și pentru turiști, au fost aprobate prin Hotărârea de Consiliu Local nr.464/2018, prin care s-a aprobat calendarul de evenimente din lunile noiembrie și decembrie 2018, precum și ianuarie 2019.

În acest sens, municipalitatea ieșeană a scos la licitație serviciile pentru organizarea evenimentului „Revelion în stradă” în cadrul Sărbătorilor de Iarnă ale Iașului 2018 – 2019, estimate la 585.000 lei. Termenul limită de primire a ofertelor este miercuri, 19 decembrie, ora 10.00. Ofertele se depun la Registratura Primăriei Municipiului Iași, în plic închis, în atenția Biroului Evenimente Publice.

Concertul dedicat Revelionului va avea loc în Piața Palatului Culturii, iar în cadrul evenimentului vor cânta Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică, DJ Sava și Annes. Prezentatori vor fi Mădălina Bălan și Andrei Nourescu.

Spectacolul va include, la miezul nopții, și focuri de artificii.

Criteriul de adjudecare al achiziției este prețul cel mai scăzut al ofertei.

Detalii despre caietul de sarcini al procedurii de achiziție pot fi consultate pe site-ul Primăriei.

 

Comments

comments

Categoria: eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*