Operatorii economici, invitați să se înscrie pentru „Street Food Festival”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/03/2018

Primăria Municipiului Iași anunţă organizarea în cursul acestui an a evenimentului „Street Food Festival”, prognozat a se desfăşura în trei ediţii, în perioada iulie-august respectiv în luna noiembrie.

„Street Food Festival 2018” îşi propune să fie un eveniment plin de culoare, unde arta culinară să îmbie cetăţenii dulcelui „Târg al Ieşilor” cu cele mai plăcute gusturi şi arome.

„Cu această ocazie, invităm operatorii de profil interesaţi să se încrie şi să depună ofertele de servicii. Se va plăti închirierea spaţiului conform reglementărilor în vigoare, precum şi celelalte taxe legale. Nu se va percepe procentaj din încasări. Experienţa în domeniu reprezintă un avantaj în etapa de selecţie a participanţilor. Vă așteptăm cu interes!” a declarat primarul Iașului, Mihai Chirica.

Înscrierile şi ofertele se pot depune la Centrul de Informatii pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Iaşi, cu menţiunea de a fi direcţionate către Biroul de Relaţii cu Societatea Civilă sau către Biroul Evenimente Publice. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon: 0332.131.139 sau trimiţând e-mail la adresa: informaţii@primaria-iasi.ro.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*