Opera Naţională Română din Iaşi anunţă spectacolele lunii septembrie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/08/2017

Pentru noua stagiune, Opera Națională Română Iași a pregătit multe surprize, pentru a se ridica la înălțimea exigențelor publicului fidel.

Stagiunea 2017-2018 a Operei din Iaşi va debuta joi, 7 septembrie, ora 18:30, cu spectacolul „ Rigoletto” de Giuseppe Verdi, în regia italianului Marco Spada. La pupitrul dirijoral se va afla Ciprian Teodorașcu.

Programul continuă cu spectacolul „Elixirul dragostei” de Gaetano Donizetti, duminică, 10 septembrie, ora 18:30. Regia este semnată de Anda Tăbăcaru Hogea, dirijor Ciprian Teodorașcu.

Pe data de 13 septembrie, începând cu ora 18:30, spectatorii sunt invitați la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași, la „Opera în recital”, un proiect ințiat în stagiunea 2015-2016, care atrage foarte mulți tineri și promovează tinerele talente ale Operei ieșene.

Mult așteptata gală în aer liber, „Magia serii în sunet și lumină”, eveniment emblematic al Iașului, care atrage an de an peste 10.000 de spectatori, va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, pe esplanada Teatrului Național, de la ora 18:30.

Pe 19 și 22 septembrie vor avea loc spectacolele „Sunetul muzicii” de Richard Rodgers și „Don Quijote” de Ludwig Minkus.

Finalul lunii septembrie oferă două spectacole regizate de maestrul Andrei Șerban, care au un mare impact la publicul ieșean: „Indiile galante” de Jean Philippe Rameau, pe 27 septembrie și „Văduva veselă” de Franz Lehár, pe 30 septembrie.

Biletele la reprezentațiile lunii septembrie vor fi puse în vânzare pe site-ul www.operaiasi.ro și la Agenția Operei, situată în foaier, luni, 28 august, începând cu ora 10:00.

Prețul biletelor este cuprins între 10 și 60 lei, în funcție de loc.

 

 

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*