O nouă ediţie a Conferinţei IT Codecamp

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/05/2017

Conferinţa IT Codecamp va avea loc pe 13 mai la Hotel Internaţional, fiind dedicată mediului IT dar şi celui antreprenorial, punând accent pe o serie de subiecte de maxim interes pentru programatori, antreprenori, experţi şi/sau persoane interesate de tehnologii de ultimă generaţie, dezvoltare de produse software, metodologii de lucru, managementul proiectelor etc.

La conferinţă vor fi prezenți speakeri din industria IT națională (Vlad Zelinschi, Ana Bandas, Raluca Macovei, Victor Rentea, Radu Iscu, Adrian Stoica, Ovidiu Gheorghieș, Sorin Damian) dar şi din cea internaţională (Dina Goldshtein, Georgi Staykov, Justin Marcucci), precum şi oameni care au fondat companii de succes (Andrei Toma, Andrei Postolache). În total, peste 70 de speakeri vor fi prezenţi la Codecamp pe 13 mai, iar prezentările lor vor fi ţinute în paralel în 10 săli.

Lista speaker-ilor şi agenda completă le puteţi vedea pe pagină oficială a conferinţei.

“The BIG DAY” cum numesc organizatorii Codecamp ziua de 13 mai începe la ora 8.00 cu înregistrarea participanţilor, continuă cu prezentările propriu-zise până la ora 18.00 şi se încheie cu networking şi after party.

Participarea la conferinţă este gratuită, iar cei care doresc să fie acolo pe 13 mai sunt rugaţi să se înscrie pe site-ul Codecamp.

Comments

comments

Categoria: educatie

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*