O agenție de comunicare din Iași, în programul oficial “România la Centenar”, la Palatul Cotroceni

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/03/2018

Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, creat de agenția de comunicare BORO PR & COMMUNICATION din Iași, a fost selectat în programul oficial al evenimentului “România la Centenar” organizat de Administrația Prezidențială pe 15 martie 2018 la Palatul Cotroceni, eveniment la care a participat Președintele României, Klaus Iohannis.

“La eveniment au fost invitați inițiatori ai unor importante proiecte şi manifestări dedicate Centenarului, personalități provenind din mediul academic și cultural, din administraţia publică locală și societatea civilă. Preşedintele Klaus Iohannis încurajează și susține inițiativele dedicate celebrării Centenarului, care propun perspective și obiective importante pentru viitorul european al României” – se menționează în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.

Bogdan Romaniuc, reprezentantul agenției de comunicare BORO PR & COMMUNICATION, a prezentat proiectul în cadrul evenimentului la care au luat parte peste 200 de invitați.

“Există două spații prin care toți trecem la un moment dat, două spații care ne influențează viața: școala și spitalul. Ambele spații, atât școala, cât și spitalul există pretutindeni. Două mari profesii își desfășoară activitatea în aceste spații pe toată perioada vieții lor profesionale: dascăli și medici. Datorita vulnerabilității utilizatorilor, elevi și pacienți, spațiile educaționale și medicale trebuie să atingă niveluri de performanță superioară celor impuse altor categorii de construcții. Pe de altă parte, vorbim de o educație a sănătății, dar și de o sănătate a educației. Cele două domenii sunt interconectate și credem că trebuie abordate împreună. Nevoia de educație și nevoia de sănătate sunt nevoi permanente. Calitatea actului educațional și calitatea actului medical, strâns legate de calitatea spațiului care le găzduiește, ne arată nivelul de civilizație al unui popor. Acestea sunt ideile principale care au stat la baza proiectului nostru, SCHOOL + HOSPITAL, pe care îl propunem tuturor celor interesați de educație și de sănătate, două domenii cu o contribuție incontestabilă la dezvoltarea României, a declarat Bogdan Romaniuc.

Comments

comments

Categoria: Societatea civila

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*