Noua suprafaţă de joc a Sălii Polivalente prinde contur. Sistemul de pardoseală este certificat de mai multe federaţii internaţionale

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/01/2018

Primarul Mihai Chirica a inspectat marţi, 16 ianuarie, lucrările de modernizare a suprafeței de joc de la Sala Polivalentă, lucrări începute la finele anului trecut. Conform graficului de lucrări, acestea ar trebui finalizate pe 25 ianuarie. Sistemul de pardoseală sportivă este din parchet masiv de arțar, de tip Connor Rezill Sleeper, și va fi montat de SC Sport Logistic SRL.

„Este un sistem de pardoseală sportivă din gama sistemelor de tip flotant, adică instalarea nu presupune ancorare în stratul suport de beton, cu o substructură discontinuă. Acest tip de sistem asigură o excelentă absorbție a șocurilor, fiind compus din tampoane elastice, substructură din traverse de lemn de esență moale și un strat de contact, care este un parchet masiv de arțar de 20 de milimetri grosime, finisat prin șlefuire și tratare cu grund și lac”, se arată în oferta tehnico – financiară a firmei care a câștigat licitația organizată de Primăria Municipiului Iași.

Produsul, care este adus din Statele Unite ale Americii, a primit certificate sportive de la Federația Internațională de Baschet, Federația Internațională de Handbal și Federația Internațională de Badminton. Garanția lucrării este de doi ani. Pentru întreaga lucrare municipalitatea ieșeană va plăti 297.350 lei.

Suprafața de joc de la Sala Polivalentă are 924 metri pătrați.

În același timp, municipalitatea ieșeană ia în calcul și igienizarea băncilor din sala de joc.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*