Noi spectacole de succes la Ateneu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/11/2016

În acest sfârşit de săptămână, ieșenii sunt așteptați la Ateneu pentru evenimente diverse și, așa cum au fost obișnuiți, de calitate:

Vineri, 11 noiembrie, ora 19.00, trupa SPAM va concerta pe scena Ateneului din Iași. Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 15 RON și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30, sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

trupa-spam

Spectacolul de teatru „Atenție, aterizăm!” va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”. Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 RON / 10 RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Teatro Blu vă invită duminică, 13 noiembrie, ora 11.00, la spectacolul pentru copii „MickeyMAGInarium”, ce va avea loc in Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, a Ateneului din Iași. Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 8 RON, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

afis-micky

Duminică, 13 noiembrie, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” se joacă dramedia „2 ani 8 luni și 3 zile”, în regia lui Andrei Ciobanu, cu Gabi del Pupo și Andrei Ciobanu, un proiect susținut de ADDARTA . Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 RON / 10RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*