Noi intersecţii vor fi semaforizate la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/06/2010

Primăria Municipiului Iaşi va instala noi semafoare în oraş pentru creşterea  siguranţei traficului rutier  din câteva din intersecţiile importante din Iaşi.

Lucrările de montare a semafoarelor vor începe în cel mai scurt timp. În perioada următoare se va lucra în principal la intersecţiile din zona centrală. Primele semafoare noi vor fi amplasate la intersecţia dintre străzile Arcu şi Muzicescu (zona Tarom).

Lucrările de semaforizare vor continua  pe toată perioada verii şi au în vederea instalarea de semafoare în: intersecţia dintre străzile Arcu şi Râpa Galbenă, intersecţia străzilor Silvestru şi Bacinschi (zona Billa), intersecţia străzii Ghibanescu cu Splai Bahlui, intersecţia de la Pod Cantemir cu Splai Bahlui şi intersecţia bulevardului Cantemir cu Şoseaua Naţională.

Comments

comments2 Comentarii

  1. marwan

    Buna ziua domnilor ! Daca va fi semafor in int. Muzicescu si Arcu e ok ! Dar nu stiu daca e o idee buna sa fie semafor pe colt Arcu si Rapa Galbena ! E mai bine sa ramana intermitent …… la IARNA pe Gheata nu stiu cum veti opri la acel semafor in urma coborarii pe Arcu , mai ales ca e si linia de tramvai !
    Iar sus in Intersctia Arcu – Tarom cum veti sta in rampa la semafor …… in concluzie e f. bine VARA , dar la IARNA vor fi probleme cu siguranta daca cei de la drumuri nu intervin prompt .

  2. Curierul de Iasi

    Va multumim pentru sugestie, ea va fi transmisa colegilor din Comisia de Circulatie pentru a fi luata in considerare.
*