Noi reglementări în circulația din oraș

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/02/2017

Comisia municipală de circulație a decis înființarea mai multor sensuri unice în oraș. Astfel, comisia a stabilit montarea indicatorului „Oprirea interzisă” pe aleea Profesor Gheorghe Alexa, bulevardul Dimitrie Cantemir, aleea de legătură dintre strada Fermei, nr. 80, și strada Nicolae Negură.

Membrii comisiei amintite au mai decis ca banda trei de pe șoseaua Nicolina să fie destinată transportului public de persoane pe sectorul cuprins între bulevardul Poitiers și strada Hlincea, înființarea și montarea indicatorului „Sens unic” pe strada Octav Botez și pe strada Nicoriță, montarea și revizuirea indicatoarelor de interzicere a traficului greu și relocarea indicatorului „Sens unic” de pe strada Hlincea.

Primăria va schimba indicatoarele rutiere vechi

„Prin intermediul bugetelor anilor 2017 și 2018 vor fi schimbate toate indicatoarele din municipiul Iași care nu sunt pe folie reflectorizantă. Am făcut o trecere în revistă în această iarnă și mai avem de schimbat circa 11.000 de indicatoare. Vom avea indicatoare noi, moderne, după regulamente și norme europene, care nu se decolorează după o vară. Vom schimba și monumentele de la intrările în oraș”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Comments

comments

Categoria: circulatie

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*