Noi lucrări de modernizare la Spitalul de Recuperare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/02/2019

În vederea îmbunătățirii condițiilor de desfășurare a actului medical, la Spitalul Clinic de Recuperare sunt în curs și lucrărilor de modernizare a spațiilor medicale de la etajul V din corpul D aferente Secției de Recuperare, Medicină Fizică, Balneologie. Valoarea investiței este de 643.349 lei, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul local al Municipiului Iași.

Astfel, în prima jumătate a acestui an vor fi date în exploatare patru saloane cu 15 paturi, împreună cu spațiile de consultație aferente, un salon de electroterapie și cameră de gardă. Saloanele vor avea mobilier și dotări moderne (televiziune, Wi-Fi, grup sanitar propriu adaptat persoanelor cu nevoi speciale), iar cabinetele de consultații și tratament  corespund cerințelor și normelor impuse de Ministerul Sănătății și Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Reamintim că în anul 2018 Primăria Municipiului Iași a finanțat reparații capitale ale Secțiilor de Recuperare Neurologică și Reumatologie I din cadrul unității medicale. Concret, prin refuncționalizarea spațiilor existente la etajele III și IV ale corpului D au fost amenajate saloane, cu un număr de 38 de paturi, echipate cu grupuri sanitare proprii, care asigură condițiile necesare și obligatorii pentru persoane imobilizate în scaun cu rotile.

Comments

comments

Categoria: investitii,sanatate

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*