Noi copertine în stațiile de transport public

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/05/2017

Municipalitatea a finalizat procedura de achiziţie a încă 10 copertine pentru amenajarea peroanelor la staţiile de transport public. Copertinele vor fi montate pe peroanele de pe tronsonul Podu Roş – str. Nicolina – şos. Nicolina – Rond Tehnopolis, în completarea celor existente, după ce locuitorii din zonă au subliniat că cele actuale au o lungime prea mică.

Procedura de licitaţie a fost adjudecată de firma Grafis Art SRL din Reghin, pentru suma de 168.430 lei, în condiţiile în care valoarea estimată iniţial a fost de 219.570 lei. La licitaţie a mai participat și Horst Herman SRL din Ploieşti.

Copertinele vor avea o lungime de 6 metri, o lăţime de 1,45 metri şi o înălţime de 2,9 metri. Structura de rezistenţă va fi realizată din ţevi pătrate şi rectangulare din oţel inoxidabil, asamblate prin sudură. Copertinele vor fi prinse în fundaţii din beton.

„Nu ne oprim aici. Toate staţiile de transport în comun vor avea copertine. Acest proces de amenajare va continua şi pe parcursul anului 2018, la sfârşitul căruia să putem spune că absolut toate staţiile de transport în comun din Iaşi au acoperiş”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Comments

comments

Categoria: CTP

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*