Noi copertine în staţiile CTP

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/07/2018

În cadrul programului general de modernizare a transportului public și de îmbunătățire a condițiilor oferite călătorilor, Primăria Municipiului Iași a organizat o licitație pentru achiziția a 10 copertine pentru peroanele stațiilor. Deschiderea ofertelor a avut loc pe 18 iunie, iar valoarea estimată a procedurii a fost de 168.067 lei, fără TVA (199.999,73 lei, cu TVA).

Din cele trei oferte primite, câștigătoarea procedurii este SC Belmar Prod SRL, contractul urmând să fie semnat pentru suma de 124.740 lei, fără TVA (148,440,6 lei, cu TVA).

Copertinele vor avea o lungime de 6 metri, o lăţime de 1,45 metri şi o înălţime de 2,9 metri. Structura de rezistenţă va fi realizată din ţevi pătrate şi rectangulare din oţel inoxidabil, asamblate prin sudură. Copertinele vor fi prinse în fundaţii din beton.

Perioada maximă de livrare a celor 10 copertine este de trei luni. În prezent căutăm să stabilim amplasamente acestora, primul luată în calcul fiind stația nouă din zona Casei Dosoftei.

„Nu ne oprim aici. Toate staţiile de transport în comun vor avea copertine. Acest proces de amenajare va continua şi pe parcursul anilor viitori, până când vom putea să putem spune că absolut toate staţiile de transport în comun din Iaşi au acoperiş”, a declarat primarulMihai Chirica într-o conferință de presă.

Comments

comments

Categoria: Consiliul Local,CTP

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*