Noi acţiuni ale Poliţiei Locale

Publicat de Curierul de Iasi la data de 15/02/2017

La data de 12 februarie 2017, în jurul orelor 19.00, poliţiştii locali din cadrul Serviciului 5 Poliție Locală care executau serviciul de siguranță publică în zona bulevardului Poitiers s-au sesizat cu privire la o persoană care conducea un moped fără a avea cască de protecție, vehicolul neavând număr de inmatriculare.

Lucrătorii Poliţiei Locale au procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care a reieșit faptul că se numește R. I. E, de 21 de ani, domiciliat în județul Iași. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că aceasta nu deține permis de conducere. În acest sens, conducătorul mopedului a fost condus la Poliția Rutieră pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.  În urma testării cu aparatul Drager a fost indicată o concentratie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, având în vedere temperaturile scăzute, în perioada 10-12 februarie 2017, poliţiştii locali au continuat acțiunile pentru identificarea persoanelor fără adăpost şi cazarea acestora în spaţiile special amenajate de către Primăria Municipiului Iaşi. În acest sens, poliţiştii locali au identificat 27 de persoane din categoria celor defavorizate, care sufereau de frig în adăposturi improvizate, ocazie cu care au fost conduse la Adăpostul de Noapte C. A. Rosetti. Şi în zilele următoare polițiștii locali vor continua acțiunile de monitorizare a locațiilor frecventate de astfel de persoane.

Comments

comments

Categoria: Politia Locala

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*