Municipalitatea aşteaptă propuneri pentru manifestările din 24 ianuarie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/01/2011

Primăria Municipiului Iaşi a transmis în cursul săptămânii trecute o adresă către 60 de instituţii publice şi organizaţii neguvernamentale pentru a face propuneri de activităţi care să fie incluse în programul zilei de 24 ianuarie – Unirea Principatelor Române.

În lista instituţiilor contactate de municipalitatea ieşeană se numără Garnizoana Militară Iaşi, Teatrul Naţional, Teatrul Luceafărul, Opera Română, Filarmonica “Moldova”, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, universităţile ieşene, casele de cultură și bibliotecile din judeţul Iaşi.

Termenul până la care se pot transmite aceste propuneri este 14 ianuarie 2011. După această dată municipalitatea va finaliza programul manifestărilor, luând în calcul şi evenimentele care urmează a fi definitivate după declararea zilei de 24 Ianuarie ca sărbătoare naţională legală, dacă iniţiativa legislativă va trece şi de votul Camerei Deputaţilor.

Comments

comments2 Comentarii

  1. Gil Roiu

    24 ianuarie 2011- Iasi sa facem o primire pe masura respectului lui Basescu si Boc fata de romani
    Deoarece aceasta sarbatoare este sarbatoarea noastra a romanilor de pretutindeni indemnandu-ne la unitate si fratie haideti sa iesim uniti in “cuget si simtiri”pe data de 24 Ianuarie in Piata Uniri din Iasi cu fluiere, pancade si huidueli sa primim pe Basescu si Boc asa cum se cuvine.
    Ziua de 24 ianuarie, cand s-a înfăptuit, în 1859, Unirea Ţării Româneşti şi a Moldovei, – Ziua Unirii Principatelor Române

  2. Silviu

    fii serios Gil … poate doar cu pancarde, ca daca mai si fluieri sau huidui pun drogatii aia, boc si basescu, politia pe tine si te mai si alegi cu amenda pt tulburarea linistii publice …
*