Muncipalitatea pregăteşte noi evenimente pentru ieşeni

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/08/2011

In viitorul apropiat, Primăria Municipiului Iaşi se va implica într-o serie de evenimente importante pentru viaţa oraşului.

Astfel, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Şah, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, municipalitatea va fi partener la organizarea Turneului de Şah Mihail Sadoveanu, care se va desfăşura între 19 şi 25 august.

De asemenea, Primăria Iaşi va organiza Festivalul de folclor pentru tineret “Cătălina”, care se va desfăşura între 1 –  4 septembrie. Pe 2 şi 3 septembrie vor avea loc spectacole în Parcul Expoziţiei cu ansamblurile participante şi va fi organizată şi o expoziţie cu vânzare a produselor de artizanat.

Pentru perioada 2 – 4 septembrie, Primăria a emis aviz pentru desfăşurarea pe esplanada Palatului Culturii a unei campanii promoţionale pentru berea Staropramen intitulată “Festivalul Ambasadei Praga”, organizată de Zoom Media SRL. Acţiunea constă în amplasarea unui cort de 216 mp în care se va desfăşura un program artistic (mini scenete, statui umane, caricaturişti etc.)

În data de 11 septembrie 2011 se va desfăşura între orele 15.00 – 18.00, în parcarea din faţa Casei de Cultură a Studenţilor, un spectacol interactiv cu ocazia Zilei mondiale a dansului, acţiunea fiind organizată de Casa de Cultura a Studenţilor prin trupa Quasar Dance.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*