Mobilizare a echipelor DelGaz Grid SA în zona şoselei Iaşi – Bârnova

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/08/2018

În urma întâlnirii pe care primarul Mihai Chirica a avut-o ieri cu locuitorii din zona șoselei Iași – Bârnova și cu reprezentanții DelGaz Grid SA, compania furnizoare de utilități s-a mobilizat și a adus pe șantier în această dimineață patru buldoexcavatoare și peste 20 de muncitori. Echipele DelGaz Grid SA lucrează la săpătura și montajul conductei de 110 mm și, totodată, au început lucrările la branșamente. Lucrările sunt monitorizate de polițiștii locali de la Serviciul Siguranța Circulației.

În timpul discuțiilor de joi reprezentanții DelGaz Grid SA s-au angajat că vor finaliza lucrările până la sfârșitul lunii septembrie.

După finalizarea intervențiilor DelGaz Grid SA, Primăria Municipiului Iași va emite ordinul de modernizare a șoselei Iași – Bârnova, de la intersecția cu șoseaua Bucium până la limita cu comuna Bârnova. Vor fi făcute lucrări pe o distanță de 2.519 metri, iar valoarea acestora este de 6.193.820 lei, inclusiv TVA. Lucrările vor fi executate de SC Viarom Construct SRL.

Comments

comments

Categoria: infrastructura

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*