Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Bogdan Cojocaru, invitat la Dezbaterea PINMagazine

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/02/2018

A doua ediție a dezbaterilor PINMagazine va avea loc pe 26 februarie, la Iaşi, fiind organizată în parteneriat cu ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii.

Temele de discuție de la această dezbatere vor fi implicațiile noului Cod Fiscal în 2018, în special ceea ce privește transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, și respectiv accelerarea “producției” de talente și abilități. La eveniment sunt invitați să participe lideri de opinie din industria de IT și Outsourcing din regiune, directori de companii și responsabili ai departamentelor financiar sau resurse umane.

Punctele de pe agenda evenimentului suprind mesaje din partea lui Bogdan Cojocaru – Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Maricel Popa – Președintele Consiliului Județean Iași și Mihai Chirica – Primarul Minicipiului Iași. Acestea vor fi urmate de dezbateri pe tema noului Cod Fiscal și transferul contribuțiilor către angajați, discuții conduse de Bogdan Carpa-veche – Manager PwC Romania. De asemenea, Lenuța Alboaie – Facultatea de Informatică Iași, Dan Zaharia – Fab Lab Iași și Școala informală de IT, Alexandru Timiș – din partea ANIS, Alina Popa – Euronest ICT Cluster vor conduce discuțiile legate de accelerarea producției de talente din regiune pentru piața de IT, care este în continuă creștere.

 

Comments

comments

Categoria: IT

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*