Meci de fotbal organizat în cadrul unei campanii împotriva discriminării

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/10/2018

În perioada 11 – 25 octombrie 2018, la nivel european au loc activități sportive în cadrul săptămânilor de acțiune a oamenilor fotbalului (#FootballPeople).

#FootballPeople Action Weeks reprezintă o campanie pan-europeană care reunește fotbalul profesionist și sportul de masă pentru o perioadă de două săptămâni în care au loc mii de activități legate de fotbal și anti-discriminare. Această campanie europeană are loc în fiecare an și a dobândit amploare cu ajutorul organizațiilor pentru drepturile omului, a grupurilor minorităților etnice, a cluburilor, a ligilor, a jucătorilor, a asociațiilor de fotbal din Europa și din afara ei.

Asociația EuroDEMOS împreună cu partenerul Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România, filiala Iași, şi Poliţia Locală Iaşi organizează în cadrul săptămânilor de acțiune a oamenilor fotbalului (#FootballPeople Action Weeks) un meci de fotbal incluziv Football for Social Action în data de 18 octombrie 2018, pe terenurile Bazei Sportive Ciric Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași.

Asociația EuroDEMOS împreună cu partenerul ANCAAR Iași dezvoltă în cadrul proiectului internațional “Sport for social action” și alte activități în care își propun să implice: tineri cu și fără dizabilități intelectuale, sportivi tineri și cetățenii din comunitatea ieșeană. Proiectul “Sport for social action” beneficiază de suportul financiar al Uniunii Europene prin Programul Erasmus+ Sport.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*