Meci de fotbal demonstrativ între fostele glorii ale naţionalei şi Old Boys Politehnica Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 25/02/2014

Miercuri, 26 februarie, fostul internaţional Gică Popescu se va întâlni, la Iaşi, cu membrii afiliaţi la Federaţia Română de Fotbal din judeţele Iaşi şi Botoşani. Gică Popescu este într-o campanie pentru alegerea viitoarei echipe de conducere a Federaţiei, alegeri care sunt programate pe data de 5 martie 2014.

Generatia-de-Aur Fundaţia Sportului Ieşean şi Primăria Municipiului Iaşi profită de vizita în nordul Moldovei a fostului căpitan al echipei naţionale de fotbal şi provoacă echipa de campanie a candidatului la un meci de fotbal demonstrativ, împotriva Old Boys Politehnica Iaşi. Jocul demonstrativ va avea loc la Sala Polivalentă din Iaşi şi este programat marţi, 25 februarie 2014, începând cu ora 18.00.

Din echipa care-l va însoţi pe Gică Popescu la Iaşi fac parte Bogdan Stelea şi Ilie Dumitrescu, la care se mai adaugă Florin Prunea, Marius Lăcătuş, Didi Prodan şi alţi foşti titulari ai echipei naţionale.

Din echipa Old Boys Politehnica fac parte foştii jucători Benone Dohot, Adrian Cotan, Ioan Grigoraş, Mituş Anton, Adrian Dobrea, Gheorghe Nichita, Cătălin Abalasei, Mişu Drăgoi, Adrian Kereszi, Adrian Ambrozie.
O dată cu partida demonstrativă, va avea loc şi o şedinţă de autografe (înainte, în pauza şi după joc), fiind programat, de asemenea, şi un program artistic.

Intrarea este gratuită.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*