Manageri și angajați, invitați să facă mișcare la „Crosul companiilor”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 25/04/2018

Anterior „Crosului pentru școli”, programat  în data de 19 mai, un eveniment similar va avea loc pe 6 mai în zona stadionului „Emil Alexandrescu” din Copou: Crosul Companiilor „B2Run”.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, în Comisia de Circulație a Municipiului Iași s-a decis ca duminică, 6 mai, să se închidă/restricționeze circulația auto, între orele 09.00-13.00, funcție de necesități, pe: aleea Grigore Ghica Vodă, tronson cuprins între aleea de acces la Stadionul „Emil Alexandrescu” și strada M.Costăchescu.

Organizatorii crosului companiilor „B2Run” vor lua toate măsurile necesare desfășurării evenimentului în condiții de siguranță, iar pe traseul avizat, participanții vor fi însoțiți de reprezentanți din partea societăților organizatoare. De asemenea, echipaje de poliție vor dirija circulația rutieră în zonă, în funcție de necesități.

Despre „B2Run”

Pe 6 mai 2018, Crosul Companiilor B2Run se pregătește din nou să îi adune pe manageri și pe angajați deopotrivă la cea mai mare cursă de alergare pentru companii din Europa. Participanții vor avea la dispoziție două modalități de a alerga: individual sau în echipă.

„În 2017, capitala Moldovei, Iași, a intrat pentru prima dată în circuitul internațional B2Run, cursă de alergare pentru companii care se desfășoară în șapte țări europene. Anul trecut, peste 600 de participanţi, din 105 companii cu activitate în Iaşi, au alergat pe stadionul din Copou. La proba individuală, participanții concurează pe cont propriu, având fiecare câte un chip de cronometrare separat. Proba pe echipe este formată din echipe de câte trei alergători care concurează simultan pe toată durata traseului și trec linia de sosire în același timp. Fiecare echipă are un singur chip de cronometrare, pe care îl poartă un membru al echipei. Fiind cronometrată, la finalul cursei se vor oferi premii câștigătorilor la diverse categorii.” au explicat organizatorii.

După Iași, Crosul Companiilor se va desfășura în alte două mari orașe din țară: București, pe 14 iunie, respectiv în Cluj-Napoca pe 23 septembrie.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*