Lucrările la Splai Stâng Bahlui, demarate săptămâna viitoare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 04/08/2015

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Roznovanu, Mihai Chirica, viceprimarul cu atribuţii de primar al Municipiului Iaşi, a oferit detalii cu privire la cele mai recente activităţi administrative locale.

Un prim subiect al declaraţiilor de presă a vizat instituirea de limitatoare de viteză şi indicatoare de limitare a vitezei la maxim 30 km/oră în zona lacului Veneţia, urmând a fi amenajat un trotuar pe sensul de mers către Ciric. În zona Podu Roş, un alt punct fierbinte din punct de vedere al traficului îngreunat din cauza lucrărilor de schimbare a liniei de tramvai, vor acţiona echipaje de poliţie care vor dirija fluxurile de circulaţie.

Bahlui

În altă ordine de idei, edilul a anunţat semnarea contractului de lucrări pentru modernizarea Splaiului Stâng Bahlui, lucrările urmând a începe în circa o săptămână. „Vom ataca tronsonul cel mai important, Tudor Vladimirescu – Podu Roş, acest lucru fiind motivat de faptul că este o zonă de universităţi, dar şi o zonă foarte accesată ca scurtătură ce evită strada Elena Doamna. Dacă nu vor apărea contestaţii până pe 10 august, vom demara lucrările şi pe Splaiul Drept Bahlui”, a detaliat Mihai Chirica, viceprimarul cu atribuţii de primar.

De asemenea, edilul a anunţat că va fi semnat un contract de 4,9 milioane de lei fără TVA cu firma Confort 2000 din Brăila pentru finalizarea lucrărilor aferente proiectului european de extindere şi reabilitare a Căminului de Pensionari Sf. Parascheva.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*