Lucrări de asfaltare a străzilor Atelierului și Sf. Petru Movilă

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/05/2017

La sfârșitul acestei săptămâni și începutul săptămânii viitoare vor avea loc lucrări de asfaltare a str. Atelierului și a str. Sf. Petru Movilă. În acest context, cu acordul și sprijinul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, municipalitatea va impune o serie restricții de circulație pe arterele menționate.

Astfel, vineri, 19 mai, și sâmbătă, 20 mai, între orele 8.00 și 20.00, traficul rutier va fi restricționat pe str. Atelierului. Luni, 22 mai, și marți, 23 mai, tot între orele 8.00 și 20.00, circulația va fi închisă pe str. Sf. Petru Movilă.

În perioadele menționate, pe sectoarele de lucru traficul rutier va fi permis pentru mașinile de intervenție ale Poliției, Ambulanței și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Lucrările de pe str. Atelierului și str. Sf. Petru Movilă fac parte dintr-un program care include reabilitarea a 11 străzi din mai multe zone din oraş: str. Atelierului, str. Cazărmilor, str. Iancu Bacalu, str. Sf. Petru Movilă, str. Sf. Andrei, str. Tănăsescu, str. Dealu Bucium, Fundac Bucium, Fundac Păun, Fundac Socola și str. Plopii fără Soț. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 12,7 milioane lei, iar executantul este asocierea SC Conest SA – SC Viarom Construct SRL.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*