Locuitorii din Tătăraşi au avut întâlnire cu primarul

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/03/2015

Primarul Iaşului a continuat seria audienţelor în cartiere. Astfel, miercuri, 18 martie, Gheorghe Nichita a avut discuţii cu locuitorii din Tătăraşi.

Asfaltări şi montări pavele
Mulţi dintre cei care au vorbit cu primarul au adus în discuţie asfaltările, campania de plombări, dar şi curăţenia de primăvară. Ieşenii şi-au exprimat dorinţa ca str. Stejar să fie asfaltată şi să fie montate pavele. O altă problemă ridicată a vizat şi amenajarea de noi locuri de parcare pe str. V. Lupu, montarea de borduri pe str. Fântânilor, asfaltarea străzii Fundac Moara de Vânt sau a drumului care duce spre Mănăstirea Vlădiceni.

Siguranţă şi curăţenie
Alte cerinţe ale cetăţenilor din cartierul Tătăraşi au vizat rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, întreţinerea spaţiilor verzi de pe b-dul Chimiei, precum şi afişarea unui program la parcurile de joacă, deoarece se adună mulţi copii în timpul orelor de odihnă şi deranjează locatarii. În discuţie a fost abordată şi necesitatea montării de bănci pe str. Han Tătar până pe str. Ciurchi. O propunere interesantă a vizat refacerea trotuarelor din zona Ciric – Veneţia şi realizarea pistelor pentru biciclete şi alergat.

La Centrele de Cartier
Toate problemele şi sugestiile cetăţenilor de la audienţele de miercuri din Centrul de Cartier Tătăraşi au fost consemnate de primarul Gheorghe Nichita, acesta asigurându-i pe toţi cei prezenţi că, în măsura în care aspectele sesizate vor putea fi rezolvate, acestea vor fi soluţionate în cel mai scurt timp. Toţi cei care doresc să se înscrie la audienţe sunt invitaţi să se adreseze Centrului de Cartier din zona în care locuiesc în vederea programării. După Păcurari şi Tătăraşi, primarul Gheorghe Nichita va continua întâlnirile săptămânale în celelalte Centre de Cartier ale Iaşului, respectiv Alexandru cel Bun, Nicolina şi Frumoasa.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*