Licitaţii pentru 31 locuri de parcare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/04/2014

Până la jumătatea lunii mai, pot fi rezervate prin licitaţie 31 de locuri în parcări de reşedinţă. Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat a identificat pentru această perioadă spaţii disponibile pentru închiriere situate în Păcurari, Tătăraşi, pe Aleea Rozelor şi pe şoseaua Naţională. Locurile de parcare pot fi închiriate doar de proprietarii de maşini care locuiesc în imediata vecinătate a spaţiilor licitate.

parcari-resedinta

Unde sunt amplasate
Săptămâna viitoare va fi deschisă o serie de trei licitaţii. Prima dintre acestea va fi organizată pe 28 aprilie când pot fi închiriate 9 locuri pe strada V. Lupu nr. 83. Pe 29 aprilie va fi licitat un singur loc de parcare în strada Păcurari 158. Luna se încheie cu licitaţia de pe 30 aprilie când vor disputate 10 locuri situate în Aleea Rozelor nr. 30.

Alte trei licitaţii sunt programate la începutul lunii mai. Trei locuri de parcare vor intra în licitaţie pe 5 mai, acestea fiind situate pe şos. Păcurari nr. 4. Urmează pe 7 mai licitaţia pentru două locuri pe strada Vasile Lupu 132, iar pe 12 mai vor fi scoase şase locuri pe şos. Naţională nr. 46.

Condiţii de participare
Pentru înscrierea la licitaţie, locatarii trebuie să depună un dosar ce cuprinde copia actului de identitate a doritorului, copia actelor de proprietate sau închiriere a locuinţei, copia actului de proprietate a autoturismului pentru care se doreşte locul de parcare şi certificatul de atestare fiscală eliberat de DEFPL Iaşi. Participantul la licitaţie trebuie să achite pentru intrarea în procedură taxe totale de 65 lei ce cuprind garanţia de participare (50 lei), taxa de participare (5 lei) şi preţul documentaţiei (10 lei pe loc de parcare).
Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediul DAPPP din str. Smârdan nr. 5, cam. 9, parter, telefon 0232/264.246 int. 22 sau 42.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*