Licitația pentru construirea unui canal de evacuare în zona Cicoarei continuă cu evaluarea ofertelor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/07/2018

Primăria Municipiului Iași derulează în această perioadă o procedură de achiziție publică pentru construirea unui canal de evacuare a apelor pluviale în zona Cicoarei. Valoarea estimată a lucrărilor este de 728.470 lei, fără TVA (866.879,3 lei, cu TVA), iar ultima zi de depunere a ofertelor a fost luni, 16 iulie. La licitație au fost primite două oferte, din partea SC Construcții Feroviare Drumuri Poduri SA și a asocierii SC Conest SA – SC Mecon Iași SRL.

Lucrările vizează zona de şes a Bahluiului, între strada Cicoarei şi confluenţa cu râul Nicolina, aflată aproape de podul Mircea cel Bătrân. Lungimea totală a canalului va fi de 688 de metri.

Pe acest amplasament au fost realizate în timp două canale în acelaşi scop, unul de către municipalitate, iar celălalt de către Agenția Națională de Îmbunătăţiri Funciare. Amândouă canalele au fost colmatate, iar pe alocuri chiar astupate de proprietarii din zonă.

Lucrările vor fi efectuate în decurs de un an de la semnarea contractului, iar constructorul va asigura garanţia pentru următorii trei ani.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*