„Let`s Do It, Romania!”, misiune ambițioasă la „Street Delivery Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/06/2018

Echipa „Let`s Do It, Romania!” îi așteaptă pe ieșeni în perioada 15-17 iunie la evenimentul „Street Delivery Iași”, pentru a afla cum pot raporta oricând deșeurile găsite în natură cu ajutorul aplicației „World Cleanup”, cât și informații despre proiectul „Let`s Do It, Romania!” și cum pot face parte din milionul de „doers” – voluntari implicați în cea mai ambițioasă mișcare civică din istorie: „World Cleanup Day”.

„Pe 15 septembrie, 5% din populația Globului este așteptată să participe la cea mai mare acțiune de voluntariat din istorie: «World Cleanup Day»,  proiect global marca «Let`s Do It, World!», pentru a face curățenie pe toată planeta, într-o singură zi. Până pe 31 august, toate zonele cu deșeuri sunt încărcate, prin aplicația «World Cleanup», în «World Waste Platform», prima bază de date despre deșeuri dezvoltată la scală internațională. Aceasta cuprinde informații despre locul, tipurile și originea deșeurilor pentru analiză și pentru a arăta progresul realizat” arată reprezentanții organizației.

Voluntarii interesați pot participa la evenimentele de cartare comunicate prin pagina de Facebook „Let`s Do It, Romania!” sau individual, ori de câte ori descoperă o zonă cu deșeuri, prin intermediul aplicației. „Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.400.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.

Eveniment de responsabilizare socială, „Street Delivery  Iași” a ajuns la cea de-a VI-a ediție și se va desfășura în perioada 15-17 iunie pe strada „Vasile Pogor” și în Grădina Muzeului „Vasile Pogor”.

Comments

comments

Categoria: Societatea civila

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*