La Gala CEE Shared Services and Outsourcing Awards, Iaşul va concura cu oraşele Debrecen, Kaunas, Kosice, Ostrava şi Plovdiv

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/01/2018

La categoria “Emerging City of the Year – CEE OutsourcingAwards, din cadrul Galei CEE Shared Services and Outsourcing Awards care va avea loc în zilele de 31 ianuarie – 1 februarie 2018 în capitala Poloniei, Varşovia, oraşul IAŞI concurează cu Debrecen (Ungaria), Kaunas (Lituania), Košice (Slovacia), Ostrava (Cehia) şi Plovdiv (Bulgaria). La aceeaşi gală, Iaşul va fi reprezentat şi de compania Conduent şi proiectul Fab Lab.

Peste 300 de lideri de opinie din domeniu vor fi prezenti la a VI-a editie a Galei de premiere CEE Shared Services and Outsourcing Awards în 2018, cu mai mult de 50 de firme interesate în stabilirea sau dezvoltarea afacerilor in industria serviciilor in Europa Centrala. Gala de premiere va fi precedată de un summit de jumătate de zi compus din paneluri, in care se va dezbate tema “shared services and outsourcing sector”, sesiuni cu date concrete din domeniu.

Comments

comments

Categoria: IT

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*