I`Velo deschide sezonul de închiriere a bicicletelor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/06/2012

În acest an, centrul de închiriere I’Velo din Iaşi poate fi găsit în copou, în dreptul statuii lui Mihai Viteazu de la intersecţia şoselei Ştefan cel Mare cu bulevardul Carol I.

”După 550.000 de utilizatori, 6 milioane de kilometri parcurşi pe biciclete şi peste 800 de tone de dioxid de carbon economisite, I’Velo revine pentru a treia ediţie anuală. Ne bucurăm să readucem acest proiect la Iaşi în 2012 şi îndemnăm cât mai mulţi ieşeni să aleagă bicicleta ca mijloc de transport alternativ”, a spus Raluca Fişer, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.

Programul I’Velo se derulează de luni până duminică, între orele 10.00 şi 21.30, ultima închiriere fiind posibilă la 20.30.

Alături de Iaşi, centrele I’Velo funcţionează în Bucureşti – Herăstrău, Tineretului şi Izvor, la Timişoara – în Parcul Justiţiei, la Braşov – în Centrul Civic, precum şi la Constanţa – în Parcul Tabăcăriei.

Organizatorii proiectului – Raiffesen Bank şi Asociaţia Green Revolution oferă o gamă nouă de servicii şi facilităţi utilizatorilor “I’Velo” în acest an. Astfel, sistemul informatic de închiriere a bicicletei permite ca după înscrierea iniţială în baza de date I’Velo, închirierea se face doar prin prezentarea buletinului. Mai mult,  rezervarea bicicletei se poate face şi online, la www.ivelo.ro, centrele de închiriere sunt modernizate iar toate bicicletele sunt noi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*