“Iubind femeia…vis în roz”, concert caritabil la BCU Mihai Eminescu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 04/03/2016

Ansamblul TIERRA al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi prezintă concertul extraordinar “Iubind femeia…vis în roz”, pe 8 Martie, ora 18, în Aula B.C.U.

Eveniment BCU

 

Potrivit statisticilor, peste 2000 de femei din Iaşi sunt diagnosticate cu cancer la sân. Proiectul caritabil “Iubind femeia…vis în roz” a luat naştere în primul rând din dorinţa de a sprijini femeile care se confruntă cu această boală şi care au nevoie de ajutor suplimentar faţă de ceea ce statul poate să le ofere în acest moment. Împreună cu coordonatorii pe probleme sociale din cadrul Institutului Român de Oncologie, organizatorii evenimentului vor stabili direcţia sumei de bani ce se va strânge în urma derulării proiectului caritabil. Protagonistă a serii, formația Tierra este alcătuită din artişti profesionişti, absolvenţi ai Universităţii de Arte „George Enescu”, cadre didactice ale aceleeaşi instituţii, instrumentişti ai Filarmonicii Moldova din Iaşi, profesori la Şcoala Populară de Arte.

 

 

Seara caritabilă va fi îmbogăţită şi de prezenţa unor invitaţi speciali, precum Academia Show, Anisia Gafton, George Marici, Şcoala Tango Feliz. Evenimentul se va încheia printr-un moment simbol, respectiv iluminarea în roz a clădirii Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu, a materniăţilor Elena Doamna şi Cuza Vodă. Preţul unei invitaţii este de 40 de lei şi poate fi achiziţionată la instituţiile partenere şi de pe pagina evenimentului “Iubind femeia…vis în roz”.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*