Întreruperi în furnizarea agentului termic în urma racordării primelor blocuri la sistemul de termoficare reabilitat

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/11/2017

Primăria Municipiului Iași și Veolia Energie Iași anunță începerea racordării primelor blocuri la sistemul termic centralizat reabilitat.

Reabilitarea sistemului termic centralizat face parte din programul POIM 2017-2019,  program prin care se urmărește aducerea la standarde europene a întregului sistem de transport al agentului termic.

Valoarea proiectului este de peste 68.000.000 de lei, din care peste 40.000.000 sunt dedicați reabilitării rețelelor primare (peste 25.000 de metri) , iar diferența reabilitării rețelelor secundare (peste 50.000 de metri).

Astăzi, 3 noiembrie, vor fi conectate provizoriu primele 1.195 de apartamente din cartierele Mircea, Cerna și Cantemir – Podul de Piatră, care în urmă reabilitării nu vor mai avea probleme cu întreruperea agentului termic pentru următorii 30 de ani, cât este garanția lucrării.

Reabilitarea rețelelor de transport presupune înlocuirea vechilor țevi metalice izolate cu vată de sticlă și carton cu un tip nou și modern de conducte preizolate cu pierderi foarte mici de căldură.

Pentru realizarea conectării Veolia Energie anunță întreruperea furnizării agentului termic între orele 8.00 și 20.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom depune tot efortul pentru a reduce durata întreruperii furnizării agentului termic.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*