Întrerupere în furnizarea apei calde

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/08/2017

Veolia Energie Iași SA continuă lucrările incluse în programul de pregătire a sezonului de încălzire 2017 – 2018. Astfel, miercuri și joi, 23 august și, respectiv, 24 august, echipele Veolia Energie Iași SA vor executa, în paralel, 44 de intervenții, anume 18 intervenții la CET 1 Tudor Vladimirescu și 26 de intervenții pe rețelele primare. Ca urmare a acestor lucrări furnizarea apei calde în municipiul Iași va fi sistată de miercuri, 23 august, de la ora 0.00, până joi, 24 august, la ora 22.00.

Acțiunile Veolia Energie Iași SA au ca obiectiv principal furnizarea de servicii la cel mai înalt grad de calitate și continuitate și urmăresc, printre altele, fiabilizarea rețelelor primare din incinta CET 1 Tudor Vladimirescu care asigură transportul agentului termic către punctele termice din oraș, eliminarea punctelor slabe identificate pe rețelele de transport și de distribuție și securizarea vanelor de secționare de pe rețele în așa fel încât, în cazul aparției unor avarii pe conducte, numărul clienților afectați să fie cât mai mic.

În 2017 Veolia Energie Iași SA are în curs de realizare investiții din fonduri proprii de peste 9 milioane de lei, din care 5 milioane de lei la centralele de producție, 2 milioane de lei pe rețelele primare și secundare și 2 milioane de lei pentru creșterea portofoliului de clienți.

Reprezentanții Veolia Energie Iași SA pot fi contactați la sediul din Calea Chişinăului, nr. 25, etajele 1 și 7, la numărul de telefon non-stop 0.800.800.123, pe e-mail la adresa iasi@veolia.com, iar alte informații sunt disponibile pe www.veolia.com și www.facebook.com/veoliaenergieiasi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*