Internship, a patra serie de studenţi la Primărie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/05/2015

A patra sesiune de internship din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi a debutat luni, 25 mai 2015, printr-o serie de activităţi dedicate mai bunei cunoaşteri de către studenţi a principalelor departamente administrative.

_OZO2093Program intens
Pe parcursul unei săptămâni, circa 20 de studenţi de la diferite facultăţi din Iaşi vor avea ocazia să cunoască activitatea Primăriei şi a societăţilor subordonate, printre care Serviciul Relaţii Internaţionale, Serviciul Informatizare, Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, Direcţia Economică, Direcţia Dezvoltare şi Proiecte Europene. De asemenea, studenţii vor vizita sediul Poliţiei Locale, sediile Salubris şi Servicii Publice, dar şi sediul operatorului de termoficare, Veolia. La finalul stagiului de practică, studenţii vor primi certificate de participare şi adeverinţe de voluntariat.

Modalităţi de înscriere
Studenţii de la toate universităţile şi facultăţile ieşene sunt aşteptaţi să se înscrie pentru următoarele serii de internship. Programul este deschis tuturor studenţilor, indiferent de specializare, şi va continua pe parcursul întregului an, timp de o săptămână, în fiecare lună. Înscrierile se pot face pe adresa de email: internship@primaria-iasi.ro.

Comments

comments

Categoria: diverse

Cuvinte cheie: , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*