Înscrieri pentru recesământul agricol – cei care doresc să devină recenzori se pot înscrie la Primărie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/10/2010

Recensământul agricol 2010 se va desfăşura în perioada 1 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011. Se are în vedere inventarierea şi înregistrarea terenurilor agricole ale proprietarilor. Perioada de înscriere pentru funcţiile de recenzori este 7-8 octombrie 2010.

Condiţiile de înscriere, pentru persoanele interesate:

Ø     cel puţin studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Ø     să nu deţină cazier judiciar. Pentru acest aspect persoanele fizice pot da o declaraţie pe proprie răspundere sub sancţiunile Codului Penal pentru declaraţii neadevărate că nu deţin cazier judiciar.

Ø     să nu sufere de afecţiuni psihice sau boli transmisibile (ex.  T.B.C., hepatită, …etc ). Pentru acest aspect persoanele fizice pot da o declaraţie pe proprie răspundere sub sancţiunile Codului Penal pentru declaraţii neadevărate că nu suferă de afecţiuni psihice sau de boli transmisibile  (ex.  T.B.C., hepatită, …etc ).

Ø     domiciliul stabil în municipiul Iaşi, pentru a cunoaşte sectorul de recensământ şi traseul pe care poate ajunge la el.

Dosarele de înscriere vor cuprinde :

1.           Cerere .

2.           Diploma de studii în copie xerox – cel puţin studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat.

3.           Carte de Identitate, Buletin de Identitate – Copie xerox .

4.           Declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte că solicitantul nu suferă de afecţiuni psihice sau de boli transmisibile .

5.           Declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte că solicitantul nu deţine cazier judiciar.

Formularele de cerere şi declaraţii  vor fi puse la dispoziţia persoanelor interesate la sediul Primăriei Municipiului Iaşi, camera 9, parter, intrare corp A, Compartimentul de Aplicare a Legilor Proprietǎţii şi Registrul Agricol, în perioada 7-8 octombrie 2010, între orele 10-15.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*