Începe modernizarea str. Gh. Asachi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/07/2017

În cursul zilei de marți, 18 iulie, vor începe lucrările de modernizare a str. Gh. Asachi din Copou, artera cu sens unic aflată între sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate și Corpul B al Universității „Al. I. Cuza”. În perioada lucrărilor, care sunt programate să dureze până cel târziu pe 1 octombrie, la începerea anului universitar, str. Gh. Asachi va fi închisă. Lucrările vor consta în modernizarea tramei stradale, înlocuirea bordurilor și amenajarea cu pavele a trotuarelor.

Contractul aferent modernizării str. Gh. Asachi a fost semnat pe 27 aprilie. Lucrările sunt efectuate de asocierea SC Viarom Construct SRL – SC Into SRL, valoarea acestora fiind de 2.367.626 lei, sumă care include și modernizarea bd. Dimitrie Cantemir.

Deciziile punctuale privind restricționarea / închiderea circulației vor fi luate de către Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală, cu sprijinul constructorului. În timpul lucrărilor pe tronsonul de drum menționat va fi asigurat accesul mașinilor de Poliție, Pompieri și Jandarmerie.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*